k2

Jag söker ny utmaning i livet

Efter en spännande tid hos Dalarna Digital, där jag fick lämna min tjänst i somras på grund av arbetsbrist, har jag nu haft tid att reflektera över mina framtida vägar.

Det är klart som korvspad att jag står inför två spännande alternativ:

1️⃣ Jag kan välja att jaga nya jobbmöjligheter som anställd med iver och entusiasm. Med allt vad det innebär. Så som jag är van att jobba alltså.

2️⃣ Alternativt kan jag ta mitt eget bolag till nya höjder och utmana mig själv genom att ta på mig större reklamuppdrag än någonsin tidigare. Där målet kan vara att bygga upp en lysande verksamhet med utrymme för tillväxt och möjligheten att anställa andra i framtiden.

Om du känner någon som är i behov av en dedikerad, kreativ kraft på heltid eller temporär basis inom det digitala området, tveka inte att kontakta mig. Många företag har exempelvis behov av att piffa upp sina hemsidor eller hantera den allmänna digitala stressen.

Jag har varit med sedan 90-talet och har bred erfarenhet inom området.

Behöver du hjälp med sociala medier, digital annonsering eller något annat som kan få ditt företag att växa och nå sin målgrupp på bästa sätt? Det är precis där jag skiner!

En av mina tidigare uppdragsgivare, Sabaton, är ett klockrent exempel.

Några övriga varumärken jag jobbat med under årens lopp är:
Leksands Knäckebröd, JK Belysning, Två Feta Grisar, Enviken Records, All Things Live, Frebaco Kvarn, Euro NCAP, Blackstone Steakhouse mfl.

Förresten, jag har svart bälte i att leverera resultat i tid och enligt överenskommelse. Det är ju den bästa affären, eller hur?

Så, om du är redo att ta nästa steg mot digital framgång, tveka inte att höra av dig. Jag är här för att hjälpa till och ta oss till nya höjder tillsammans! ????????

Mitt egna bolag som heter Couvert i Sverige AB hittar ni här.