MG_7167

Ute i friska luften..

Konstig helg återigen. Helt nykter & partyfri (tack o lov) samt ute i friska luften med tid över att plåta lite. Det hör inte till vanligheterna numera!
I går vart det ett par fina naturbilder + lite hästar som sprang ivägen för kameran, i dag likaså, dock är inte hästbilderna fixade än så i galleriet just nu finns ovan bild + ett par till från dagens strapatser uppe än sålänge.

Lär nog låta Stina välja ut lite hästbilder från dagen då hon träningstävlingshoppade Dessy i dag så jag antar att de jag väljer ut inte alls blir de bilder som hon tycker att hästen ser bra ut på .-)

Later dudes & dudettes!

k2

Jag söker ny utmaning i livet

Hund på restaurang i Falun.

Är hund välkommen på restaurang i Falun?

Apple Watch Series 6

En typ av recension: Apple Watch Series 6

Biljetter

Vad ska jag tänka på när jag ska köpa biljetter till ett evenemang?

Swedish rock & metal bands

Don’t we all love SWEDISH rock & metal bands?