Stina söker nytt jobb!

Min darling har fn en arbetsgivare som tydligen inte värderar grundstenar som lojalitet, hårt arbete, kundservice eller erfarenhet + att denne inte vill försöka tillgodose en av de längst anställda medarbetarnas önskemål om arbetstider, trots att det är en mycket smal sak att försöka och dessutom en mycket smal sak att tråckla till så alla blir glada & nöjda.

Detta gör mig förbannad!

Det primära nu är att finna en tjänst hos en arbetsgivare som är värd henne!

Du som har tips får gärna skrika till via min E-post som du finner här till höger.

Cu29 - Dalarnas nya ledande reklambyrå

Cu29 kommer min vassa reklambyrå i Falun att heta!

k2

Jag söker ny utmaning i livet

Hund på restaurang i Falun.

Är hund välkommen på restaurang i Falun?

Apple Watch Series 6

En typ av recension: Apple Watch Series 6

Biljetter

Vad ska jag tänka på när jag ska köpa biljetter till ett evenemang?