2014-06-23 17.27.03

Nu blev det väl ganska dålig stämning i alla fall!?

Att tvingas skaffa en PC enbart för en enda funktion är inget som roar mig speciellt mycket. Jag var extremt negativt inställd till alltsammans redan innan jag packar upp skrället ur sin kartong, och precis alla mina förutfattade mening fick vatten på sin kvarn återigen:

Det funkar helt enkelt så fruktansvärt illa så man vill svälja en tandad förskärare!

2014-06-23 17.27.03

Stackars PC-folk.. Jag lider med er. Ni har inte sett ljuset, det är helt klart.

 

k2

Jag söker ny utmaning i livet

Hund på restaurang i Falun.

Är hund välkommen på restaurang i Falun?

Apple Watch Series 6

En typ av recension: Apple Watch Series 6

Biljetter

Vad ska jag tänka på när jag ska köpa biljetter till ett evenemang?

Swedish rock & metal bands

Don’t we all love SWEDISH rock & metal bands?