1

Hårdrocksbilen i höst-skrud. – Tack till Bilmetro & VW!

Bilen är en 2013 års VW Golf som har en 6-växlad manuell låda och 150 hästar. Bilderna är tagna vid i Falun och med en Canon EOS 5D MKII + en 24-105 IS. Luftade både bil och kamera i dag.
Har länge tänkt att börja plåta lite mer frekvent och nu fanns det ju en bra anledning, nämligen att ta ett par sköna bilder på min bil och få med lite höstfärger.

Dessutom: Ett ganska enkelt sätt att piffa till det tack jag vill rikta till Mats + övrig personal på Bilmetro i Falun, samt till alla inblandade på Volkswagen Sverige för ett par års toppenbra samarbete!
Bilen är en 2013 års VW Golf som har en 6-växlad manuell låda och 150 hästar. Bilderna är tagna vid i Falun och med en Canon EOS 5D MKII + en 24-105 IS.Bilen är en 2013 års VW Golf som har en 6-växlad manuell låda och 150 hästar. Med sportchassit blir denna kombi en riktigt lustig bil att köra inne i stan och att köra långa sträckor med den blir trots den hårda fjädringen inte speciellt jobbigt, konstigt nog.
Bilen är en 2013 års VW Golf som har en 6-växlad manuell låda och 150 hästar. Bilderna är tagna vid i Falun och med en Canon EOS 5D MKII + en 24-105 IS.Bilderna är tagna vid Kålgårn i Falun och med en Canon EOS 5D MKII + en 24-105 IS.
Bilen är självklart parkerad på en yta i parken där man inte får köra bil så jag vill rikta mitt allra yttersta förlåt till den som må ha en åsikt kring detta. Inga djur kom till skada.

k2

Jag söker ny utmaning i livet

Hund på restaurang i Falun.

Är hund välkommen på restaurang i Falun?

Apple Watch Series 6

En typ av recension: Apple Watch Series 6

Biljetter

Vad ska jag tänka på när jag ska köpa biljetter till ett evenemang?

Swedish rock & metal bands

Don’t we all love SWEDISH rock & metal bands?