TransformedImage.ashx

Gryner, istället för pasta & potatis?

Jag var skeptisk i början, men nu har jag dels lagat en del mat hemma med gryner istället för pastan och potatisen, + att jag fått några riktigt göttiga middagar serverade av goda vänner där gryner vart inblandade i allra högsta grad.

TransformedImage.ashx

Kan bara konstatera att det funkar, och är riktigt riktigt gott!

Att jag dessutom jobbar lite med Frebaco Kvarn är ju bara en bonus då man får så mycket coola tips på köpet så att säga. Det blev helt enkelt lite roligare att laga mat. 🙂

Untitled-1

Det man kanske inte tror är ju att det är snabbare, och enklare, att tillaga gryner om man jämför med både pasta & potatis. Man blir mättare på ett trevligare sätt och mättheten sitter i längre. Billigare är det med.

Inspiration & recept finns här: www.frebaco.se

k2

Jag söker ny utmaning i livet

Hund på restaurang i Falun.

Är hund välkommen på restaurang i Falun?

Apple Watch Series 6

En typ av recension: Apple Watch Series 6

Biljetter

Vad ska jag tänka på när jag ska köpa biljetter till ett evenemang?

Swedish rock & metal bands

Don’t we all love SWEDISH rock & metal bands?