
Gryner, istället för pasta & potatis?
Jag var skeptisk i början, men nu har jag dels lagat en del mat hemma med gryner istället för pastan och potatisen, + att jag fått några riktigt göttiga middagar serverade av goda vänner där gryner vart inblandade i allra högsta grad.
Kan bara konstatera att det funkar, och är riktigt riktigt gott!
Att jag dessutom jobbar lite med Frebaco Kvarn är ju bara en bonus då man får så mycket coola tips på köpet så att säga. Det blev helt enkelt lite roligare att laga mat. 🙂
Det man kanske inte tror är ju att det är snabbare, och enklare, att tillaga gryner om man jämför med både pasta & potatis. Man blir mättare på ett trevligare sätt och mättheten sitter i längre. Billigare är det med.
Inspiration & recept finns här: www.frebaco.se
Om Krister Lindholm
Krister är uppväxt i Linghed, en mindre ort utanför Falun i Dalarna. Han lever tillsammans med sin sambo Helena och sin hund Mac i en lägenhet i Falun.
Yrkesmässigt är Krister sedan 2023 VD på reklam och marknadsföringsbyrån Cu29 i Falun där han delar ägarskapet med Marcus Hanser, Mikael Morén och Andrej Rosén.
Krister har jobbat med allt från lagerarbete till att gräva gravar. Under 15 år jobbade han tajt med hårdrocksbandet Sabaton från Falun, men valde att lämna det för ett jobberbjudande på en annan reklambyrå i Falun.
Innehållet på denna sida sträcker sig ända tillbaka till 2007 och kvaliteten på det mesta är under all kritik, men för Krister är det en levande dagbok så ta allt för vad det är, och ha skoj.
/Hälsar Krister Lindholm