Första dagen efter semester..

Jahapp, då sitter man här på jobbet igen då, efter nåra veckors ledighet eller hur man nu ska säga.
Första veckorna var ju ledigt pga mammas status & sen vart det ju en massa elände på den fronten som övergick i intensivt festivalarbete med Rockstad: Falun & sen efter det typ 14 dagar helt ledigt.

Kan väl inte klaga på mycket mer än vädret på Rockstad + det öde som mamma tyvärr gick till mötes. Ledsamt som fan är det & nu är det en del pyssel som lär göras, bla tömning av hennes hem & lite oundvikligt pappersgöra.

Stina nämde i går att vi kanske skulle försöka hitta på nått senare i höst.. Vad hon menade vet jag inte riktigt, men jag tror & hoppas hon känner för att resa bort nånstans en vända.. Det vore gött!
Bara hit the road & ta in på hotell eller hyra en stuga eler nått, nånstans.. vart spelar mig mindre roll faktiskt… Bara jag får vara ensam med min älskade!

Känns onödigt långa de här arbetsdagarna.. Nu är man van att slappa nåra av de första vakna timmarna, sen hitta på nått & sen typ vara klar med det man hittade på långt innan det är kväll så man kan hitta på nya saker..
Livet funkar inte riktigt så när man har jobb 🙁

Nåja, snart får jag åka hemåt & hemma väntar städning & disk som typ aldrig förr! När ska vi få nån fungerande rutin på det området tro?
Känns bajsigt..

HOJT!

Cu29 - Dalarnas nya ledande reklambyrå

Cu29 kommer min vassa reklambyrå i Falun att heta!

k2

Jag söker ny utmaning i livet

Hund på restaurang i Falun.

Är hund välkommen på restaurang i Falun?

Apple Watch Series 6

En typ av recension: Apple Watch Series 6

Biljetter

Vad ska jag tänka på när jag ska köpa biljetter till ett evenemang?