Screen Shot 2014-06-26 at 15.47.56

Cancer kan dra åt helvete!

Screen Shot 2014-06-26 at 15.47.56

2009, bara några veckor innan vår andra festival skulle öppna hemma här i Falun så dog min mamma i Cancer. Det var en elak jävel som satte sig på bukspottkörteln, och efter ett försök till operation så konstaterades det att inget fanns att göra mer än att vänta ut det oundvikliga.

Amanda Warren från Gävle är en 21-årig sångerska med en sjuk talang och ett enormt driv. Amanda är dessutom en mycket trevlig tjej som jag träffade i våras under en lunch i Falun. När jag för någon dag sedan fick se att hon drabbats av Cancer så insåg jag återigen hur förbannat orättvist livet är återigen.

Jag vill med detta inlägg be Dig som läser att stötta henne i hennes kamp mot sjukdomen. Hon har det svårt ekonomiskt, och hennes mediciner är inte billiga.
Läs mer detaljerat här på hennes insamlingssida, och ta en allvarlig fundering på att stötta henne. Bara en hundring eller två kan göra en dramatisk skillnad för henne.

Tänk om jag får rätt om att hon en dag kommer bli en mycket stor artist och Du ser henne live, eller på tv, och kan känna att du en gång var en del i hennes framgång då du hjälpte till att rädda hennes liv…

Läs mera, och donera en slant, här!