What Have I Done to Deserve This?

När man sitter på jobbet & det händer absolut ingenting & man inser hur mycket nytta man skulle kunna göra på annat håll börjar man att spontant tänka på Pet Shop Boys gamla låt: ”What Have I Done to Deserve This?”

Ni ser ju tom hur trött den högra killen är på det aktuella skivomslaget!
Så där känner jag mig just nu, invärtes, av att inte få utlopp för min kreativitet på det vis jag vill.
Jag vill kunna styra mina dagar helt utan att vara låst till att svara i telefon & serva kunder med bildelar, det är något jag liksom växt ur känns det som, jag kan det där nu & vill vidare i livet med nya utmaningar!
Jag är fan för smart för att hjälpa tant Hilda 80 år med en startmotor till hennes blåa Ford Fiesta! Det finns mer lämpade människor för sånna uppdrag, även om jag vet att jag är bäst på det, bara jag vill!

Kom just på onödig fakta #245: Dusty Springfield medverkade även på den där låten..
Hur vet jag det? Jo, när man skruvade snöskoter en sommar hemma i Linghed så gick den skivan varm! + www.google.se såklart då..
Jävligt bra låt iaf!

Nej, nu ska jag suga i mig en cigarett i hopp om att utveckla lungcancer så det händer nått utöver det vanliga i livet. Börjar bli tragiskt att läsa nu va?

See ya later & glöm inte att oom du skiter i dina arbetsåtaganden så tar nån annan jobbet från dig.

-= www.kristerlindholm.se =-

k2

Jag söker ny utmaning i livet

Hund på restaurang i Falun.

Är hund välkommen på restaurang i Falun?

Apple Watch Series 6

En typ av recension: Apple Watch Series 6

Biljetter

Vad ska jag tänka på när jag ska köpa biljetter till ett evenemang?

Swedish rock & metal bands

Don’t we all love SWEDISH rock & metal bands?