IMG_4896

Vilken dag!

Dagen började med att jag vaknade pigg & nykter (!) och sedan fick en del gjort online så att säga, men så fort jag satte mig vid datorn på kontoret så började lilla Greta dryga sig nått kopiöst så jag straffade henne med en fotosession i studion

Fler bilder på henne finns i galleriet!

Sen vaknade Benny & kom online på MSN & efter en kort rådslagning om hur dagen såg ut kom vi på att vi skulle plåta en fånig fridlyst fågel. Sagt & gjort, men nån sån fågel fann vi inte.

Dock fann vi svindyrt fika i cafeterian i Bjursbacken, men inga kul människor som gjorde spektakulära stunts i en halfpipe som vi ville.
Bildstatus efter första näringsintaget i dag:
Krister – 1
Benny – 0
Sen hämtade vi en fryssen Stina & begav oss ut på Runn, men där var det verkligen astråkigt & inget kul att plåta så Stina packa inte en upp sin kamera, jag stödfotade lite skit & Benny stormtrivdes.
En halvtimme senare dumpar vi Stina hemma så vi män kunde åka till Thairestaurangen för ett andra superviktigt näringsintag.
Efter det lossnade det ordentligt & det blev en del riktigt göttiga vinterbilder som nu ligger & väntar på Dig i galleriet.