Varför blev det så här?

I dag skulle jag plåta Lina & Emma var det tänkt + att jag tänkte hinna med att bygga vidare på hemsidan & göra lite mer pyssel.

Men.. Jag vaknade med taggtråd i halsen, hosta & lite feber så det var ju bara att ställa in alla söndagsplaner! Stina är sjuk oxå, men envis som hon är drog hon iväg & kollade på en hoppande häst så hon får väl skylla sig själv om hon blir sängliggandes igen.
Vi beställde en till familjemedlem i går, det känns coolt! Leverans på Lördag nästa helg.
Sova middag? Yep.. Det blir så!
k2

Jag söker ny utmaning i livet

Hund på restaurang i Falun.

Är hund välkommen på restaurang i Falun?

Apple Watch Series 6

En typ av recension: Apple Watch Series 6

Biljetter

Vad ska jag tänka på när jag ska köpa biljetter till ett evenemang?

Swedish rock & metal bands

Don’t we all love SWEDISH rock & metal bands?