Shell

Turné-minne: Är det här en Shell-mack?

Jag kom på detta nu när jag tänkte på hunden vi nyss skaffat, och ett den inte skäller så mycket som man kan tro att en liten valp ska göra.

Vi var ute på turné och året var väl 2007 skulle jag tro. Med The Poodles såklart då. Hundarna, vov vov!
Jag minns inte vart vi varit, men vi rullade upp till Stockholm söderifrån och vi skulle stanna på nån mack och köpa nåt. Typ snus skulle jag tro saknades. Det gör ju ofta det.

Jag och han som spelar trummor ilade in på en Shell-mack, lite lätt spralliga och allmänt less på att åka bil, och direkt när vi kom innanför dörren så ställer min glada turné-kamrat den underbart spontana frågan:

”- Är det här en Shell-mack?”

Killen i kassan svarade lite lätt uttråkad:

”- Eh, ja.”

Vi kollade på varandra och fattade vinken direkt genom att kuta runt bland hyllorna och skälla på varandra som två galna hundar. Oerhört moget alltså. Men så otroligt kul, tyckte vi. Det tyckte kanske inte killen i kassan.

Senare, kanske samma kväll eller dagen därpå, kom vi oss för med att besöka en av Stockholms lite finare ställen av nån märklig anledning, och väl precis innanför dörren så möts vi av en kille som sitter på en bänk och utbrister:

”- Åhh, nej.. Inte ni igen!”

Gissa vem?