T – 4 days

4 dagar till flytt…

Arbetsbelastningen på jobbet ökar, det blir bara mer & mer att rota i & jag är inte frisk, det känns att kroppen & hjärnan inte alls vill hänga med i svängarna.
Jag är kreativt hyperaktiv i skallen, men bara korta perioder, sen tappar jag fokus.
Finns ingen fysisk energi alls, allt är jobbigt, tom att hämta kaffe tar emot.
I går hade jag ett mål därhemma.. Att fortsätta packa lite grejer, kanske rota fram allt som finns på vinden & sortera lite vad som kan slängas.
Vad hände?
Jo, efter att ha snabbt grovstädat med ovärdelig hälp av Stina, Mela & Cissi, spelade jag skiten ur ett par låtar på Guitar Hero (rensade skallen lite), svarade på en drös mail, gjorde lite updates på hemsidor mm & sen sängliggandes som två blöta potatismos glodde vi på 4 avsnitt av Buffy innan John Blund rövade bort mig!
Det finns inte ork med nått flyttstök när jag kommer hem, jag börjar fundera hur i helvete vi ska bli klara med allt inför flytten på lördag?
10.00 på lördag ska vi köra rubbet till huset, det finns inget som ska stoppa den planen!
Ett till problem kan uppstå med & det är om mattläggaren inte får tid att lägga golvet i sovrummet, då tvingas jag göra det, oavsett hur sjuk jag är & det kommer att ta minst en hel kväll med påföljd att min kropp kastar in handduken & lämnar v/o till livet!
Dagens mål: Att göra allt det jag inte orkade i går..