Slutet på semestern…

Nu börjar det kännas av att man bara har veckan ut på sig att semestera på allvar.
I dag var det första dagen på hela ledigheten som det gick att somna om ordentligt när Stina stack & jobbade, vilket betyder att man har nog börjat slapna av på riktigt. Eller så beror det på att de två galna innekatterna var extremt trötta i dag med!?
Det jävliga är ju att på måndag börjar allvaret igen & omställningen kommer att bli lika jobbig sm alla andra år…

I dag skall jag plåta en tjej från Rättvik som jag aldrig träffat innan, det ska bli skoj att göra lite comeback som modellfotograf igen, även om jag vet att det troligen inte kommer bli så många tillfällen nu under sommaren / hösten.

Stina har också en modell bokad till i dag och vi har en plan att sammanstråla på samma location & ev byta modell med varandra efter en stund. Det beror såklart på om modellerna tycker det verkar skoj & om det finns tid kvar.
Hur som helst vore det skoj att göra nått tillsammans med Stina, lite mer på riktigt som det blir i dag alltså, så hon får lite mer erfarenhet & kanske slipper mina nybörjarmisstag
.
Men men, jäntan har ju stenbra koll redan på fotots konster efter mindre än ett år så det vette fan om jag ens får lära henne nått 🙂

Nu ska jag ut & jaga den perfekta lunchen nånstans.. hojt!