Slö &/eller förvirrad?

Jag har ju totalt glömt bort att blogga på flera veckor…

Vad har hänt? Hmm.. jo, jag har vart ledig med min älskling, vi har badat & lekt med djur typ hela tiden. En vända till björnparken i Orsa & en vända till kolmården hann vi med + lite äventyr i stallet + en anka i Rog. Mycke djur blir det!

Lite turne har det vart med..
Senast nu i helgen så var vi till Kristianstad & förgyllde tillvaron där på Tivolirocken med lite metal, det vart väl bra till slut efter en dag med aggression etc över en mycket dåligt uppstyrd festival. Jag kan surna till hårt om det inte funkar som det är tänkt!

(Bilden inte tagen av mig, men är skitfrän så den platsar här ändå! Tagen på Graspop av en Rudy jag knappt minns att jag träffade.. Nåja, cool bild!)

Nu är man tillbaka på jobbet igen & det är ju asroligt att ha vart hemma i 2v & sen komma tillbaka & reda upp en pappershög med arbete som lämnats till mig.
Vad händer om jag dör? Då dör firman…

Ledigt nu till helgen, ska bli skönt som fan.. planen är att inte göra ett skit vettigt utanför hemmet/stan typ. bara vara & ha det bra!

Fan va det ringer här, kanske ska svara?

Höjt!