alestorm

SKOTTSKA PIRATER PLUNDRAR ROCKSTAD: FALUN

ALESTORM (UK)


Från Perth i Skottland kommer ett av de hårdast turnerande banden inom hårdrock just nu. Alestorm har gjort över 200 spelningar på sin senaste turné och besökt de flesta delar av världen.

Partyhårdrock med texter inspirerade av pirater har gjort Alestorm till ett av de mest etablerade banden inom Pagan-metal, men skottarna har aldrig tidigare spelat på svensk mark.
Alestorm är sedan tidigare bekräftade att spela på Sweden Rock Festival men deras Sverigedebut blir i Falun på Rockstad:Falun.

Vi är säkra på att ingen i publiken kommer stå still när Christopher Bowes och hans kumpaner landar i Falun för att plundra. Dessa herrar är mästare på catchiga melodier och givetvis behärskar dom det obligatoriska piratuttrycket ”arrrrrgh” med perfekt uttal.

Hemsida: www.myspace.com/alestorm

Därmed har vi bokat band från Tyskland, Danmark, Skottland samt hela Sverige, men än är vi inte nöjda… -Vi har en hel del roligt kvar att släppa!

Samtidigt kan vi berätta att biljettförsäljningen går fantastiskt bra och att vi i dagsläget ligger ungefär 4 månader före 2009 års försäljning. vilket vi ser som ett fantastiskt bevis på att folk uppskattar det vi gör!

Att vi får publikrekord 2010 kan vi nog redan bekräfta…

Övriga Rockstad: Falun events under vintern / våren:
(Live med festival-aktuella: Eternal & Less Than 4.)
(Ett fåtal biljetter kvar…)
Jobba på Rockstad: Falun?
Är du sugen att hjälpa oss göra Rockstad: Falun till en riktig höjdar-festival så har vi behov av massor med funktionärer!
Klicka här för mer info om hur du ansöker.