Semesterdag #1

Dagen D skulle man kunna säga, dagen då min & Stinas gemensamma semester skulle börja!
Dock började vi dagen med att vakna till väckarklockan 06.45 för att se Sabaton på TV4’s Nyhetsmorgon, men det får vi väl mer räkna som nöje med tanke på att det gick grymt bra för grabbarna!
Vi drog iaf upp till Orsa björnpark efter tv-grunkan & jag släpade med mig kameran för att plåta lite coola djur. Vad jag inte räknat med är ju att det är dubbla staket mellan lins & djur vilket innebar att jag bar runt kameran helt i onödan. Inte en enda bild är värd att visa offentligt, inte ens den på en halvsovande tiger som såg ut att grovhångla med en gråsten!
Trevligt att vistas ute i solen på ett ställe som inte har en festivalscen eller öltält & dessutom få göra det med sin kärlek, så kan man summera besöket i Orsa utan att för den delen såga björnparken på nått vis.
Vi drog sen vidare till Furudal & tankade bilen, sen vidare till Bingsjö & kollade in årets spelmansstämma som dessvärre sög hårdare än valfri porrstjärna. Helt makalöst lite folk & inte en enda spelman i folkdräkt så långt ögat nådde!
Efter en pizza i Enviken drog vi till stallet & lekte med Stinas lilla pålle, där började kameran komma till nytta och som ni ser här nedan så åker Stina dit på att göra lite modellplåtningar med mig framöver, vare sig hon vill eller inte!

Även den lokala tuppen vid stallet tycker jag ligger riktigt risigt till för kommande photoshoots, eller överdriver jag när jag påstår att dess skönhet vida överstiger många amerikanska supermodeller?
Dagen avslutades med ett snabbt besök på On Off för att köpa ny kolsyrepatron till en av våra 2 Soda Streamers så nu kommer vi att festa natten lång på kärlek, solsken & kolsyrat vatten!
Fler bilder i galleriet från dagen som gått!
I morrn är det en ny dag…
Over & out!
k2

Jag söker ny utmaning i livet

Hund på restaurang i Falun.

Är hund välkommen på restaurang i Falun?

Apple Watch Series 6

En typ av recension: Apple Watch Series 6

Biljetter

Vad ska jag tänka på när jag ska köpa biljetter till ett evenemang?

Swedish rock & metal bands

Don’t we all love SWEDISH rock & metal bands?