Seg dag from hell!

Segade ihop efter lite drygt halva dan så jag drog hem & tog det lugnt med lite film i sängen tillsammans med en sjuk S som hade typ astråkigt.

Nu är man seg i soffan, väntar på att få ett anfall av dödlig trötthet som slår omkull mig i sängen på allvar.
I morrn ska man upp tidigare än vanligt, köra nästan 40 mil för att sitta på ett möte typ hela dan, få en lunch som är stor nog åt ett litet barn (kommer att bli konstig fisk som vanligt på det där mötet) & sen blir det ilfart hem de där 40 milen för att packa lite inför helgens förbannade rock-kryssning som jag nu ångrar djupt att jag gick med på.
48h på Östersjön på en båtjävel som vart fullbokad i ett halvår tillsammans med runt 10 rockband låter som en dröm för många dårar här i världen, för mig låter det enbart som en fantastiskt jobbig resa, dålig sömn, fulla finnar, billiga lågbudget-ragg som tror de är guds gåva till mannen + alla drängfulla män som såklart är guds gåva till kvinnan & en massa andra anledningar som är för fåniga att ens ta upp här.
Aja.. höjt!
k2

Jag söker ny utmaning i livet

Hund på restaurang i Falun.

Är hund välkommen på restaurang i Falun?

Apple Watch Series 6

En typ av recension: Apple Watch Series 6

Biljetter

Vad ska jag tänka på när jag ska köpa biljetter till ett evenemang?

Swedish rock & metal bands

Don’t we all love SWEDISH rock & metal bands?