Testament

Saker man ser fram emot här i livet.

Jag kan inte med ord beskriva hur mycket jag ser fram emot att se detta hemma i Falun, på vår egen festival, i sommar. Detta är i mina ögon festivalens absolut största bokning hittills, och en bokning jag fick jobba lite extra  med att få till.

Att min älskade flickvän, som inte är speciellt intresserad av hårdrock, dessutom frågade mig: ”Är det Metallica?” när jag spelade upp denna låt gör inte saken sämre. Jag anser att det är exakt så här som Metallica borde låta, med tanke på hur stora de blev på sin musik där i slutet av 80 och början av 90-talet. Nu är ju Metallica nått hela annat, men Testament kör på, det är precis som jag vill ha det och jag hoppas att vi nu kan få fler yngre att förstå detta bands storhet! 🙂

Cu29 - Dalarnas nya ledande reklambyrå

Cu29 kommer min vassa reklambyrå i Falun att heta!

k2

Jag söker ny utmaning i livet

Hund på restaurang i Falun.

Är hund välkommen på restaurang i Falun?

Apple Watch Series 6

En typ av recension: Apple Watch Series 6

Biljetter

Vad ska jag tänka på när jag ska köpa biljetter till ett evenemang?