Rabatterade biljetterna är nu slut!

På strax under ett dygn tog de rabatterade online-biljetterna slut!

Ordinarie festivalbiljett finns nu tillgänglig i vår biljett-shop här på hemsidan men med en liten smula tur finns det ännu ett fåtal rabatterade biljetter kvar på turistbyråerna i Dalarna så dagens hetaste tips är att kolla med dom först.

(Exakt hur många biljetter vi totalt kommer att släppa är i dagsläget inte bestämt.)

Vi har i och med detta slagit alla tidigare försäljningsrekord med hästlängder & om vi ska lita på de hundratals mail, kommentarer på Facebook & Myspace samt folk vi träffat den senaste veckan så bli Rockstad: Falun 2010 något utöver vår vildaste fantasi.
Om några veckor kommer vi att släppa fler band som tillsammans med Sabaton kommer att lyfta festivalen till en helt ny nivå.
För er som ännu inte läst Falu Kuriren finns här en artikel om oss som avslöjar lite mer om vilken nivå vi lägger oss på inför 2010…
För er som hann med att köpa den billigare biljetten så vill vi först gratulera, men även informera att den tid som angavs att festivalen startar på fredagen är fel på de första biljetterna. Det står 13.00, men vi räknar med att öppna 18.00 & kommer såklart med exaktare information längre fram här på hemsidan.
Biljetterna gäller såklart ändå, men vi vill vara extra tydliga att tiden tyvärr blev lite galen..
Cu29 - Dalarnas nya ledande reklambyrå

Cu29 kommer min vassa reklambyrå i Falun att heta!

k2

Jag söker ny utmaning i livet

Hund på restaurang i Falun.

Är hund välkommen på restaurang i Falun?

Apple Watch Series 6

En typ av recension: Apple Watch Series 6

Biljetter

Vad ska jag tänka på när jag ska köpa biljetter till ett evenemang?