Oslo – Round up!

Landade hemma i Falun runt halv 1 på söndag kväll så gårdagen bestog mest i att överleva på jobbet. Resan var som vanligt med Sabaton: Kul, party & enormt tröttsamt pga att sömn inte prioriteras så hårt.
Tack vare min underbara flickvän som kom ända ner till Örebro för att hämta mig sparade jag en semesterdag från jobbet.. Hur bäst är inte hon?!

Jag & Micke tillbringade nåra timmar med att spatsera runt i hamnområdet i Oslo med våra kameror, det var väl ett fiffigt trick på turné att göra nått inte alls rock & roll-relaterat va? :p

Fler bilder från Oslo kan man se här om man tycker det är skoj!

Nåja, för att pigga upp vardagen lite i går så tog jag en spontan sväng förbi Siba som nyss har öppnat här i stan, det besöket slutade i att jag råkade köpa en Sony 40″ full-HD LCD-tv så det medför ju en del extra inköp på teknikfronten för att få allt som man vill där hemma…

Men jag begriper inte hur komplicerat det ska behöva vara att koppla in en tv till en 7.1 reciever.
I min enkla värld stoppar man in digitala anslutningar på rätt ställe & sen konfas utrustningen ihop automatiskt, men icke sa nicke..
Det ska vara ett oändligt pillande innan det blir som man vill & inte fan klarade jag av att få HDMI-kopplingen mellan tv & reciever att lira.

Mer pill i kväll med frächare skalle kanske löser bekymret!?

Cu29 - Dalarnas nya ledande reklambyrå

Cu29 kommer min vassa reklambyrå i Falun att heta!

k2

Jag söker ny utmaning i livet

Hund på restaurang i Falun.

Är hund välkommen på restaurang i Falun?

Apple Watch Series 6

En typ av recension: Apple Watch Series 6

Biljetter

Vad ska jag tänka på när jag ska köpa biljetter till ett evenemang?