1

Orange County Choppers 2005

1
På mc-utställningen ”The Art of the Motorcycle” i Memphis, Tennessee 2005 fick vi inte bara ta del av smått magiskt när det gäller motorcykelns historia, vi fick även se Orange County Choppers välkända ”Lincoln-bike” som byggdes i tv-serien. Undertecknad sitter på huk och försöker ta en bild på nån detalj antar jag..

Så här ser den iaf ut när nån som vid den tidpunkten kunde hantera sin kamera:

 

The Teutuls with the 2006 Lincoln Mark LT Chopper

Cu29 - Dalarnas nya ledande reklambyrå

Cu29 kommer min vassa reklambyrå i Falun att heta!

k2

Jag söker ny utmaning i livet

Hund på restaurang i Falun.

Är hund välkommen på restaurang i Falun?

Apple Watch Series 6

En typ av recension: Apple Watch Series 6

Biljetter

Vad ska jag tänka på när jag ska köpa biljetter till ett evenemang?