Nyvaken & grinig

Vaknade & har mer ont i nacke & leder än någonsin. 

Enda som piggade upp var kattens vansinniga snuttande på min hals, hon är helt galen i att snutta & man blir rätt full i skratt av att höra hur hon jobbar på!

Fick min iPod-docka till recievern i går, men såklart medföljde det ingen sladd.. 
Därav gårdagens arg-status. Jag skickade ett surt mail till hembiobutiken.se där jag köpt grejerna då jag tycker infon på deras sajt suger i detta fall..  
Det framgår nämligen inte att sladden inte medföljer dockan. Det framgår heller inte hur man köper enbart en sladd som var mitt primära mål då jag redan har en vacker Apple-docka jag hellre vill använda istället för denna något fula version som kostat mig 995:- i onödan.
Nu när jag fått svaret från dom som lyder att sladden medföljer recievern blir man ju enbart grinig då det inte alls medföljde nån sån sladd.
Det skall dessutom inte göra det heller enl manualens ”Whats in the box”.
Så.. Surt mail tillbaka till dom igen alltså & nu ska det bli intressant att se hur de löser problemet.
De skulle ju kunna posta en sladd + en retursedel för dockan i dag dså jag har det på måndag + ge mig nån rabattcheck så kommande subwooferköp lindras en aning, men men… Vi får som sagt se hur deras kundvård ser ut.
Ska försöka kamma till mig lite i dag & komma ut & få lite frisk luft, orkar inte ligga inne en dag till. Tror inte man blir friskare av att ligga som en jävla säl heller. Luft ska ju vara bra sägs det.. Vatten med.
En promenad ner på stan & se om det finns nåra skor som duger är ju en vacker tanke, men jag vet ju att efter ett besök på en skobutik så tröttnar jag totalt  bara flummar omkring.
kommer säkert att sluta med att jag går till Stina & får mat & sen hamnar hemma i säng igen…
Patetoooo!!
Nåja.. Nu ska jag sträcka på mig lite & klappa vidare på katten!