Nu har det börjat….

Greta har nu lite smått påbörjat sitt första löp, det märktes tydligt i natt när man vaknade ett flertal gånger av ett olyckligt kvidande från det lilla livet. Jag vill oxå påstå att det syns lite på hennes kroppshållning, hon liksom verkar stelare i bak-kroppen när hon går samt att jag under en vecka tillbaka tyckt att hon är lite knubbigare om magen, men det kan vara inbillning med.

Hur som helst.. Nu är den lilla krabaten snart ett år & första löpet är här.
Snart får vi på allvar börja kika efter en lämplig hanne till henne känns det som.
Att inte ta en kull på denna vackra skapelse vore ju nästan tjänstefel!
Tips på hanne som förtjänar denna dam?
Maila till Stina på: storstina@hotmail.com
/K
Cu29 - Dalarnas nya ledande reklambyrå

Cu29 kommer min vassa reklambyrå i Falun att heta!

k2

Jag söker ny utmaning i livet

Hund på restaurang i Falun.

Är hund välkommen på restaurang i Falun?

Apple Watch Series 6

En typ av recension: Apple Watch Series 6

Biljetter

Vad ska jag tänka på när jag ska köpa biljetter till ett evenemang?