Norsk kebab?

Resan har ju gått som en dröm, vi är alla aströtta, det småregnar i Oslo & det är typ 4 timmar kvar till get-in / soundcheck. Tur att det vimlar av gratis trådlösa nätverk på denna plats vi fulparkerade linern så vi iaf har nått vettigt att göra.

Vi gick till Burger King & åt lunch, Papa’s kebab tog visserligen kort, dock inte Mastercard, Eurocard, eller Visa.. Bara typ tank-kort på Norsk hydro eller nått.
Udda place, men kul namn!

Myhr sover iaf som en sten, han har troligen kollat på kinesiska tecknade filmer hela natten & han är inte en lättväckt herre.
Sabaton fis-status:
Jocke har nu vaknat & leder dagen stort, tvivlar nån kommer ikapp!
Närmaste immarna kommer väl att ägnas åt att installera lite program i Mickes nya MacBook Pro 17″, kul att han har en identisk dator som jag numera så vi kan ta fel & inse det typ när han kommit hem till Göteborg igen efter en turné!
Bara jag & Micke som är vaken i bussen nu, en del av de andra har inte ens hittat tillbaka från middan, vilket är ingen större skräll. Myhr sover som sagt & Jocke tror jag gick o duna in igen.. Låter skönt, men jag tar min slummer när grabbarna bär instrument om nån timme istället, bara för att jag kan så klart!
k2

Jag söker ny utmaning i livet

Hund på restaurang i Falun.

Är hund välkommen på restaurang i Falun?

Apple Watch Series 6

En typ av recension: Apple Watch Series 6

Biljetter

Vad ska jag tänka på när jag ska köpa biljetter till ett evenemang?

Swedish rock & metal bands

Don’t we all love SWEDISH rock & metal bands?