230817_10150245596624314_291757_n

Motorforum.nu återuppstår.

För ett par år sedan var motorforum.nu ett av landets största oberoende communitys, med över 15 000 användare, för motorrelaterade funderingar. Ett forum som jag startade under min tid på Falu Bildemontering och ett projekt som jag drev vidare efter att jag slutade där hösten 2010. Dock råkade vi ut för ett antal hackers som ställde till det rejält ett par gånger, och den senaste så pass allvarligt att jag inte fick till det igen… Jag hade heller varken tiden eller kraften att rota i det på djupet så jag lät helt sonika forumet dö. Ett beslut som jag ångrat mer än en gång.

I dag har jag lite nya krafter och tycker att det saknas ett oberoende forum för sånt här på nätet. Allt går inte att hantera via sociala plattformar som Facebook etc, utan ett traditionellt forum behövs för de som har problem med sina fordon, och såklart för de som helt enkelt har motorfordon som intresse!

Därför låter jag nu Motorforum återuppstå i en något mindre skala än förut, och jag väljer att göra det på min egna webbsida som jag håller daglig uppsikt över.
Växer motorforum sig lika starkt som förr kanske det får bli en uppgradering i någon form, det får tiden utvisa.

Ni som var medlemmar när det crashade sist kommer att få ett Mail nu kommande dagar med en enkel inbjudan till forumet, och en länk till detta inlägg som jag hoppas förklarar läget.
Hoppas ni har intresse av att bygga upp den gemenskap vi hade på gamla motorforum igen, och att ni kommer att trivas med detta mycket enkla forum som nu finns klart att använda.

Ni hittar länken till forumet i menyn ovan. Annars klickar ni bara här.
Webadressen www.motorforum.nu funkar dessutom fortfarande, och går direkt till forumet.

Välkommen, tillbaka!

230817_10150245596624314_291757_n

k2

Jag söker ny utmaning i livet

Hund på restaurang i Falun.

Är hund välkommen på restaurang i Falun?

Apple Watch Series 6

En typ av recension: Apple Watch Series 6

Biljetter

Vad ska jag tänka på när jag ska köpa biljetter till ett evenemang?

Swedish rock & metal bands

Don’t we all love SWEDISH rock & metal bands?