Måndag from hell

I dag var det inte glass & ballonger som gällde när klockan ringde iaf..
Har ett svagt minne av ett S drog en stund innan & jag är inte ens säker på om jag sa hej då eller inte.
Helt slut i dag trots att det var en relativt lugn helg.. Vad ju tom hemma & kolla tv på lördag kväll så det är inte rättvist att man ska va så här slut i dag tycker jag!

På jobbet är det dessutom stundom dött så klockan går segt som bara fan! Ingen större idé att dra igång nått extra projekt heller då jag bara jobbar 3 dagar denna vecka & sen blir på turné i 11 dagar.
Ska försöka delegera ut lite av mina ord sysslor till Erik så man slipper ett berg av saker att reda ut när man är tillbaka. Kommer att behöva så mycket energi som möjligt till Rockstad: Falun omedelbart vid hemkomst så man vill ju inte jobba ihjäl sig på ord jobbet heller!

Mera kaffe? nja, det funkar ju inte heller.. Smakar dessutom skit av kaffet i dag + att jag känner mig lätt febrig, igen! Att man aldrig kan bli helt kry, satans förkylningar!
S mådde som ett as i går, hoppas hon e lite bättre i dag iaf!

Har ett par timmars pyssel kvar innan Sabatons nya hemsida är klar att publicera, får se om det blir tid & ork att göra nått mer hemifrån, eller om jag ska sikta på att göra det sista i bussn på väg till Tyskland. Den ska ju publiceras därifrån så egentligen kvittar det vart jag gör jobbet, dock är det ju skönast att slappa i bussen!

Börjar inse nu vilken lång tripp detta blir.. Inte för att det blir tråkigt med det gänget direkt, utan mer att vi kommer att tillbringa 4 nätter på Sweden Rock Festival, vilket inte är min drömplats på jorden direkt!
Själva gigget med Sabaton + BDB & Poodles såklart blir ju skoj, sen vill man ju se nån låt med lite andra stora akter oxå, men sen då??
Hänga i bussen, driva omkring på ett festivalområde & ha en kraftig stank av bajs & urin i näsan, se en massa drägg vara dyngraka dygnet runt + detta ofantliga liv överallt! Man kommer inte att kunna prata i normal samtalston nånstans på 4 dygn!

Sen känns det extra jävla sugigt att alla bandmedlemmars flickvänner kommer ner på festivalen, men min Stina kan inte vara med :/
Hade ju vart typ 100 gånger trevligare om hon kunde haka på, men det är ju så äckligt kört att det inte ens är att tänka på!

Aja, det är väl bara att släpa med sig brännvin 5.0 & sen komplettera lite i bordershopen i Puttgarden & sen bara kryssa fram som ett ånglok i 11 dygn!
-Stackars jävla lever!

Cu29 - Dalarnas nya ledande reklambyrå

Cu29 kommer min vassa reklambyrå i Falun att heta!

k2

Jag söker ny utmaning i livet

Hund på restaurang i Falun.

Är hund välkommen på restaurang i Falun?

Apple Watch Series 6

En typ av recension: Apple Watch Series 6

Biljetter

Vad ska jag tänka på när jag ska köpa biljetter till ett evenemang?