Jag vill plåta studio!

Kollade just igenom lite äldre studiobilder & fann denna på mig & Pär som vi tog lite spontant en natt precis innan vi skulle gå ner på krogen.
Jag kom på hur kul det var att ha studion uppmonterad i vardagsrummet jämt förut. Då kunde man plocka fram kameran, skruva till nån safe inställning som vem som helst kan hantera på kameran & leka fram lite halvproffsiga partybilder!
Denna bild tog faktiskt en packad Richard Larsson.. Med lite handpåläggning från mig såklart då.
Mumlade lite om detta med Stina häromdan med, att fast montera mina studioblixtar i vardagsrummet just för sånna här tillfällen & tro det eller ej, den tjejen gillar mina sjuka teknik-ideer! 
Får allvarligt fundera lite på det…
Hur som helst så beställde jag en ny DVD till sovrummet i dag. Den gamla är mest troligt lite paj för det blir de sjukaste färgerna då & då. Ev är det teven som fått en känga i flytten, men den är det ju garanti på så först byta DVD & se om det hjälper, sen lämna tv på rep.
Teven skall upp på väggen i sovrummet nu. Köpte fäste till den i helgen så om nån har en regelsökare & vill bistå med lite hjälp nån dag att bulta fast kolossen så tackar jag i förskott.
Förhoppningsvis kan jag beställa min nya kamera i slutet av veckan oxå, det fullbordar denna månads sjuka mängd inköp av div kul saker & gör kostnaden total! Efter det inköpet får det fan va nog ett tag.. Sjukt va pengar det går!

-= www.kristerlindholm.se =-

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies. mer information

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till ”tillåt cookies” för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar ”Godkänn” nedan så samtycker du till detta.

Stäng