Inte tajta updates

Förlåt alla, men vi har varit lite upptagna (läs slöa) de senaste dagarna & då har vi prioriterat att leka & mysa med Greta framför att tvinga henne göra snygga poser framför kameran.

Greta är nu hemmets prinsessa, det råder inga tvivel om att detta hus är hennes revir & hon är bästa kompis med huskatten Jussi, dvs samma lilla oskyldiga kattpojke som hon hatade intensivt under den första veckan.
Dagarna består förutom äta & sova av att attack-leka med Jussi.. De jagar varann på alla tänkbara sätt & brottningsmatcherna är underhållande på hög nivå! Man ska inte alls tro att den betydligt större Jussi vinner alla närkamper heller för hon kan bita ifrån, om hon vill.
Dock böjer hon sig & avslutar de flesta kamper med att morra lite.
Under täcket trivs hon på nätterna, men den korta lilla pälsen kittlas rätt intensivt så man får flytta upp henne ovanpå hela tiden. 🙂
Det påstås att bengalen inte är en katt som trivs i knä på folk, det kan vi nu å det bestämdaste dementera. Greta kliver gladeligen upp i knä (dock ännu bara det kvinnliga knät) & lägger sig till ro i flera timmar om så är. Kurrandet är det mest intensiva vi hört innan dessutom.
Greta är nog en myskatt innerst inne, tom fast den betydligt större Jussi envisas med att ligga på henne i knät så ligger hon kvar & kurrar!
Nu till helgen hoppas jag att vi kan få tid att rigga fotostudion med inriktning på en första seriös fotosession med vårt hems prinsessa så välkomna tillbaka gott folk.
k2

Jag söker ny utmaning i livet

Hund på restaurang i Falun.

Är hund välkommen på restaurang i Falun?

Apple Watch Series 6

En typ av recension: Apple Watch Series 6

Biljetter

Vad ska jag tänka på när jag ska köpa biljetter till ett evenemang?

Swedish rock & metal bands

Don’t we all love SWEDISH rock & metal bands?