I dag har jag byggt början på mitt hemmakontor. NAD + B&W-kitet för 20 papp som jag vann + en gammal 50" med Apple TV får utgöra en liten del av den totala overkill som kommer råda i det enda rum i lägenheten som späckas med all teknik vi redan äger. Vissa värmeproblem på stärkaren just nu. Fler hål i bänken i morgon! Löser sig

I dag har jag byggt början på mitt hemmakontor. NAD + B&W-kitet för 20 papp som jag vann + en gammal 50″ med Apple TV får utgöra en liten del av den totala overkill som kommer råda i det enda rum i lägenheten som späckas med all teknik vi redan äger. Vissa värmeproblem på stärkaren just nu. Fler hål i bänken i morgon! Löser sig

I dag har jag byggt början på mitt hemmakontor. NAD + B&W-kitet för 20 papp som jag vann + en gammal 50″ med Apple TV får utgöra en liten del av den totala overkill som kommer råda i det enda rum i lägenheten som späckas med all teknik vi redan äger. Vissa värmeproblem på stärkaren just nu. Fler hål i bänken i morgon! Löser sig. #borrmaskin #hålsåg #kul #onödigt #mancave #office #förattjagkan #sketmanväli #rock

Våga vägra snabbmakaroner på måndagar! Kött och rött. Det är sen gammalt det

Våga vägra snabbmakaroner på måndagar! Kött och rött. Det är sen gammalt det

Småkul.

Småkul.

Fångade supermånen på bild!

Fångade supermånen på bild!

Jag kan ha tagit årets bild på ett djur i dag. Kanske.

Jag kan ha tagit årets bild på ett djur i dag. Kanske.

Den här medarbetaren gav upp tidigt i dag. @maclagotto är sjukt less på mig nu

Den här medarbetaren gav upp tidigt i dag. @maclagotto är sjukt less på mig nu