Hemma igen!

Okej, nu tar vi det jävligt lugnt..
10 dar i Sabatons turnebuss med 2 stora stopp: Det enda i Essen, Tyskland & det andra på Sweden Rock Festival har väl gjort mig en smula slapp skulle man kunna säga!

Festen varade i 10 dagar som utlovat & hem till Falun i Söndags kom nog jordens mest illaluktande & slitna gäng, men jag tror jag gick hem med vinnarbucklan iaf!

Finns massor med sjuka anekdoter från SRF att blogga om, men jag orkar bara inte så vi glömmer hela den historian & går vidare i livet tycker jag.

Nu har jobbet med Rockstad Falun börjat på allvar, vi har öppnat production office där i dag & i morrn kl 9 kommer lastbilen med scen, ljud & ljus så nu är det ingen återvändo!
Biljettförsäljningen har satt en otrolig fart denna vecka & som det ser ut nu blir det över 1200 pers, men risken för slutsålt på 1500 pers är inte så långt borta. Allt handlar om hur många slappa falubor som ännu inte brytt sig i förköp i vanlig ordning.

I morrn när scenen är byggd börjar vi bygga upp Sabatons scenbygge + kopplar pyro & testar ut lite vinklar & positioner för det, allt för att showen skall bli så sjukt bra som möjligt. Det ryktas dessutom om ett 10 – 12 timmar lågt soundsheck med tanke på att vi skall banda gigget i 5.1, men det betyder såklart att publigen kommer att få ett förstklassigt ljud!

Nåja, det kommer säkert mera om detta sen, nu ska jag ägna mer tid till min S som är bästast i världen, så de så!

Cu29 - Dalarnas nya ledande reklambyrå

Cu29 kommer min vassa reklambyrå i Falun att heta!

k2

Jag söker ny utmaning i livet

Hund på restaurang i Falun.

Är hund välkommen på restaurang i Falun?

Apple Watch Series 6

En typ av recension: Apple Watch Series 6

Biljetter

Vad ska jag tänka på när jag ska köpa biljetter till ett evenemang?