GRANNY_logga-421x460

Granny Goes Street!


En kulturfest för alla åldrar med fri entré. Mormor är speciellt välkommen.
De flesta tycker nog att sommaren alltid går fort men att det kan vara svårt att riktigt veta när den är slut. Det tänkte vi rätta till genom att kalla Granny för ”sommarens sista festival”. En festival som helt enkelt sätter punkt för sommaren.

Namnet på kulturfesten, Granny Goes Street, kommer från att hela tillställningen kommer att hållas på Morsmorsgatan i Falun i anslutning till Arenan. Mormödrar är därför speciellt välkomna.
Det kommer bli en hel del band som spelar. Cirka 15-20 stycken på tre scener. Både lokala förmågor och av nationell karaktär. Rätt brett mellan genrerna så alla ska kunna hitta något som lockar.

Förutom bra musik kommer det att vara en hel del roliga aktiviteter på området. Som sig bör på en sådan här tillställning kommer det finnas en hoppborg, fiskdamm och ansiktmålning för de yngsta. Då allt börjar tidigt och håller på till sent kommer det självklart även en marknad med både söta saker och riktig mat.
En väldigt rolig och unik sak som kommer finnas är Guitar Hero med låtar från Dalaband. På mormorsgatan finns det en schysst skejtramp som kommer att användas till fri åkning och tävling under dagen. Förutom det blir det graffiti, sumobrottning, konstutställning och gycklare.

Lördag 6 september är det alltså glad stämning på Mormorsgatan. Vi har ordnat så att det blir bra väder. Möjligen lite svalt på kvällen eftersom det trots allt är sensommar. Men en mysig sådan.

Mer info: www.grannygoesstreet.se

-= www.kristerlindholm.se =-

Cu29 - Dalarnas nya ledande reklambyrå

Cu29 kommer min vassa reklambyrå i Falun att heta!

k2

Jag söker ny utmaning i livet

Hund på restaurang i Falun.

Är hund välkommen på restaurang i Falun?

Apple Watch Series 6

En typ av recension: Apple Watch Series 6

Biljetter

Vad ska jag tänka på när jag ska köpa biljetter till ett evenemang?