Dyr sprit är bäst?

Jag kom just på mig själv att dricka en kylskåpskall Xcider Cactus / Lime & fann den underbart god. Den gav dessutom en rätt okej ”first hit” på kvällens berusning så jag har absolut inget att klaga på.

Rent teoretisk skulle man ju kunna basera en helkväll på sånna där & finna det helt okej. Jag menar: Många andra ”vanliga människor” gör ju det & de verkar ju rätt nöjda med det.
Dock kommer ju detta att bli en kväll som går i det bruna guldets tecken & nu snackar jag inte Pripps blå Export! Det kommer att bli lite varierade sorter av den finare maltdrycken alltså… I vanlig ordning kanske man ska säga, på gott & ont.
Det är rätt märkligt.. Men man föredrar att dricka sånt som kostar runt 500:- flaskan & jag bryr mig verkligen inte om att det är ett svinaktigt lyxvansinne att bälga i sig sånt tills man är på tok för berusad att ens uppskatta dessa fina droppar längre.
Faktum är att den här slitna gamla kroppen mår bäst just av sånt.. Dricks det rödvin eller öl eller grogg eller vad som helst blir det en ganska tung morgondag, men med single malt brukar man klara sig med lite segt i bollen nån timme bara.
Shit happens.. Cheers!

-= www.kristerlindholm.se =-