MG_3755

Dag 2: Spott & fräs!

Greta fann en liten trygghet innanför sopkorgen & därefter ner under själva köksbänken där hon tillbringande första natten. Tidigt i morse hörde jag henne pipa lite så efter en kort stunds lockande kröp hon fram & påbörjade dagens upptäcksfärder + frukost.

Huskatterna Jussi & Buster är inga bra vänner alls anser Greta. Så fort dom visar sig så morrar & fräser hon som en fullvuxen Leopard! Helt makalöst vilka ljud hon får fram ur den där lilla kroppen!
Dock ser vi redan i dag en liten förbättring då hon visar sig framme längre stunder + att hon satt lite respekt i huskatterna som faktiskt börjar ge upp lite. Ja, vi ska ju kanske klargöra redan nu att den ena, Jussi, är den som vill leka & är på Greta precis hela tiden. Buster däremot vill mest äta, sova & vara ifred medans magen växer.
Vi gör allt vi kan för att inte störa henne eller lyfta henne i onödan, men det skall erkännas att det kliar i varenda led i kroppen när man får syn på henne… Lite lek med laserpekaren blev det i dag & det är glädjande att se henne jaga den lilla röda pricken, tills Jussi kommer & stör dvs.
I natt kommer hon inte in bakom sopkorgen heller då vi blockerat den vägen (ingen bra miljö för en katt) så vi får se vart hon väljer att tillbringa sin sovtid. Ett hett tips är på det varma modemet till bredbandet som vi har bakom en högtalare i vardagsrummet. Där har hon vistats lite till & från under dagen & det verkar som hon gillar att ligga där.
Äter normalt gör hon & besöken på lådan verkar funka mycket bra + att hon är lite pratglad med oss människor.
Inga nya bilder i dag blev det heller pga besök av föräldrar & vänner, men vi lovar att hon inte växt så mycket sen i går 🙂
Update 19.00: Helt omöjligt att låta bli kameran när Greta somnade som en sten i våran säng…
Cu29 - Dalarnas nya ledande reklambyrå

Cu29 kommer min vassa reklambyrå i Falun att heta!

k2

Jag söker ny utmaning i livet

Hund på restaurang i Falun.

Är hund välkommen på restaurang i Falun?

Apple Watch Series 6

En typ av recension: Apple Watch Series 6

Biljetter

Vad ska jag tänka på när jag ska köpa biljetter till ett evenemang?