MG_6153

Cruising Falun -09

Jag börjar bli gammal, eller så är det där med bilar helt enkelt inte alls så roligt längre. Annat var det förr när man typ levde för motorer och sånt runt omkring, utan att vara sk ”Raggare” då, men skillnaden var kanske hårfin när man tänker efter…

Nåja, jag & Stina tog en sväng trots hot om regn, men svägen varade typ i en halvtimme bara & enda bilden jag tog som är värd att spara samt visa är denna. Hade inte hunden vart där i bilen sett snygg ut hade jag raderat hela minneskortet!
Ska jag se på cruising så ska det vara riktigt fräna bilar. Nu snackar vi inte om nån nylackad & uphottad Volvo 740 eller nån valfri amerikansk glidare i helt okej skick!
Nej, det ska vara nått unikt, antingen en Corvette äldre än 1960, en Camaro -67 med bigblock från helvetet som har en chaufför som begriper att det SKA brännas däck i tid & otid, en vansinnigt trimmad Kadett från tidigt 60-tal som man kan skratta åt, eller varför inte ett gäng riktigt potenta streetrace-bilar (inga raggarhäckar som gör stripen på 14 sekunder dvs..) eller galna dårar på motorcyklar som gör tokiga saker.
Inte ens folk är kul att se på en sån här kväll insåg jag..
Bitter?
-Japp, så in i helvete!
k2

Jag söker ny utmaning i livet

Hund på restaurang i Falun.

Är hund välkommen på restaurang i Falun?

Apple Watch Series 6

En typ av recension: Apple Watch Series 6

Biljetter

Vad ska jag tänka på när jag ska köpa biljetter till ett evenemang?

Swedish rock & metal bands

Don’t we all love SWEDISH rock & metal bands?