Chauffören har störst!

För många år sen så myntades uttrycket på byn att den som var chaufför (åt de som hällt i sig alkohol) hade störst ***, och därmed fick höra det typ tusen gången per kväll samt att man även talade om det för omgivningen. På ett ganska hjärtligt (kan jag minnas) sätt.

För att göra personen bakom ratten lite gladare, och stoltare kanske, vad vet jag?

Jag berättade om detta för min kära sambo som ju naturligtvis var tvungen att beställa denna kaffemugg till mig efteråt. Trots att jag var ganska tydlig med att jag oerhört sällan var den som körde.

Ett tecken på.. Ja, kärlek kanske, Till en stor.. kille.

Tack Helena för att du fanimej är knäppare än vad jag är!

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies. mer information

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till ”tillåt cookies” för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar ”Godkänn” nedan så samtycker du till detta.

Stäng