Runningorder

Årets spelordning klar.

Ja, det kan ju komma nån förändring såklart, men så här är planen iaf att det skall bli.

Runningorder Sabaton Open Air 2015

Känns riktigt bra med Torsdagen som alltid vart en förfest på vår festival. Nu har vi en dag som börjar med de sex lokala band som vi jobbar med & de släpps snart, sen har vi Raubtier som headliner och avslutningsvis lokalhjältarna i Orphan Gypsy.
Som planen är just nu så kommer Sabaton att ha sin årliga signering under Torsdagen, det verkar även som om Hulkoff och gänget i Raubtier har ett ess i skjortärmen med när det gäller signering så denna dag blir på alla sätt en mycket trivsam början på 2015 års festival!

Fredagen präglas tungt av lite hårdare band som Krisiun, Wintersun & dårarna i Lost Society.
Civil War, dvs Mullback, Montelius, Sundén & Myhr som lämnade Sabaton, kommer att spela direkt innan headlinande Kreator och detta är en spelning hemma här i Falun som jag sett fram emot under flera år, och nu var det äntligen så att alla bitarna föll på plats och vi kunde boka dem!

Fredagskvällen avslutas med Snowy Shaw som kommer ge en fantastisk show med höjdpunkter från alla band och projekt han deltagit i. Han har även förvarnat om en signing session med lite extra allt, vad det nu kommer innebära…

På lördagen har vi en lite mer melodiös skara orkestrar. Ja, bortsett från mörka Candlemass då. Band som Orden Ogan, Gloryhammer, Sonata Arctica och Falconer har vi försökt boka i flera år, och nu satt de allesammans som en smäck, vilket jag personligen är sjukt glad för!

Sabaton behöver man ju knappt nämna i detta fall, men det faktum att de kommer spela ett helt unikt set återigen gör att spelningen hemma i Falun är en spelning man inte bör missa om man gillar dem. Det är dessutom bara i Falun och på Bråvallafestivalen som Sabaton kommer spela under hela 2015 vilket gör det lite extra exklusivt.

Deras exakta plan för spelningen kommer vi att presentera senare…

När det gäller speltider, och längder på bandens konserter, så är det helt omöjligt att göra alla glada. Vi har medvetet dragit ner på antal band i år för att kunna ge de flesta band minst 45 minuters speltid. Ni som besökt oss innan minns säkert att vi gav endast 30 min till flertalet av banden, vilket vi nu har minimerat så gott det går. Som sagt, alla kommer inte att bli helt nöjda, men det är tyvärr något vi får leva med.

Biljetter och mer info om festivalen finns här: http://rockstadfalun.se

k2

Jag söker ny utmaning i livet

Hund på restaurang i Falun.

Är hund välkommen på restaurang i Falun?

Apple Watch Series 6

En typ av recension: Apple Watch Series 6

Biljetter

Vad ska jag tänka på när jag ska köpa biljetter till ett evenemang?

Swedish rock & metal bands

Don’t we all love SWEDISH rock & metal bands?