8

Äntligen kom vi iväg!

Ja, vi har ju iofs inte åkt än, men vi ska med tåget i eftermiddag mot Stockholm. Jag & Stina… 

Äntligen får vi tillfälle att dra iväg tillsammans en helg & göra kul saker på annan ort.
Vi har funderat & planerat länge & i dag är det alltså dags!
I kväll kan jag tänka mig att det kan bli en schysst middag ute på stan, kanske på Hard Rock då det är rätt nära därifrån vi bor, eller så har Stina annan plan.. Det blir säkert kalas!
Jag vill nog kanske knalla förbi på Anchor & se om det är kul med en öl eller två där innan vi ska sova i natt.

I morrn blir det ut på stan & leta lite skor & kläder.. 
Jag har fan funnit ett par coola snakeboots på Sko Uno jag helt enkelt måste kolla på, trots att jag vet att jag inte kommer att få ner mina konstiga fötter i dom. Stina kommer köpa ett par nya Converse, helst i nån färg jag inte skulle valt såklart, men det är hennes skor & inte fan bestämmer väl jag över det.
I övrigt blir jag inte det mista förvånad om vi bägge kommer hem utan nya kläder.
Sen i morrn kväll ska vi möta upp våra hårt rockande vänner i Sabaton då dom lägligt nog spelar på Fryshuset. Det blir skoj såklart & Stina ska ju för första gången ner i diket framför scen & kräla runt med kameran. Mycket nyttig erfarenhet!
Efter gig blir det nog fest på sedvanligt turne-manér.. Med tillhörande efterfest på nått slemmigt inneställe i Stockholm, hoppas jag inte.
Tåg hem på Söndag eftermiddag, hem till hus & liv.. Hem till en ny spännande vecka med massor av pyssel innan nästa helgs partaj!