DisplayImage.aspx_

50″ is the shit!


Söndagens stora happening blev att lura med modern ut på teknik-shopping!

Efter att ha ratat OnOff’s erbjudande på en Samsung-tv som vart ut till kund & vänt drog vi till Siba & fann en Panasonic-tv som jag kände duger gott till oss.
En PANASONIC TH-50PX8 50″ fick det bli för den som är sugen att läsa på vad den har för spec etc. Likaså tog jag med en ny DVD från Panasonic så man får samma remote till bägge.
Hur som helst så har den bra & stor bild + att Guitar Hero-spelandet togs till nya höjder på den. Allt jag kände var viktigt..
Nåja, Stina spelade i går som en kratta & sura ner sig lite för att det gick så förbannat dåligt, men i dag kan det vara tvärtom så det är nog fan bäst att passa tungan!
Kompletteringsbeställde (kul långt ord) lite kablage online i dag så i morrn kanske man kan gå vidare & få till samtliga högtalare + lite annat tok i vardagsrummet.
Köpte även en kortmodul till teven så man kan utnyttja Boxer’s utbud.
-Piratkort anyone?
Känns extra trist på jobbet i dag.. Känns som man skulle kunna göra så mycket mer nytta hemma & pyssla vidare med allt där.
Hus är skitskoj, bara känslan att kunna ha ytterdörren öppen & slänga ut skräp rätt ut på gården utan att nån granne eller hyresvärd ska få frispel värderar jag högt.
Spelade musik på 0db i går med, det har bara hänt en enda gång tidigare i lägenheten & då var min hjärna bedövad med stor mängd maltbaserad vätska. Grymt intressant.
Badrummet har gäster.. Vi har ett par små silverfiskar som illmarigt gömmer sig så fort man slår på ljuset. Vi får städa ordentligt nu & hoppas det löser problemet, annars får vi anlita Anticimex!
Kul med husdjur iaf.. Eller?
Stina börjar sitt nya jobb i dag, det var skönt att se henne sittandes i soffan, drickandes sitt kära bryggkaffe & äta frukost när jag klev upp i dag. Det märks på henne att hon tycker det är skönt med jobb igen & jag hoppas att ett liv med jobbrutiner etc  kommer att bringa fram den där härligt galet glada Stina igen. 

-= www.kristerlindholm.se =-

k2

Jag söker ny utmaning i livet

Hund på restaurang i Falun.

Är hund välkommen på restaurang i Falun?

Apple Watch Series 6

En typ av recension: Apple Watch Series 6

Biljetter

Vad ska jag tänka på när jag ska köpa biljetter till ett evenemang?

Swedish rock & metal bands

Don’t we all love SWEDISH rock & metal bands?