Främja din inre lättja!

Smarrigt

Less på Facebook?
Intresserad av ett ställe där man kan diskutera Cigarrer, och allt runtomkring?
Där man även kan recensera och betygsätta, samt enkelt skapa sig en egen kanal för vad man egentligen tycker och tänker om det man stoppar i munnen?

Det var jag och eftersom jag gillar att smälla upp enkla webbsidor så gjorde jag en som test,  främst för egen del, men som såklart skulle bli så mycket bättre med lite fler medlemmar nu när jag upptäckt hur bra det faktiskt blev. En bra tanke är ju att man kan lära sig massor av varandra, på alla plan.

Kika in på https://smarrigt.nu/ och skapa ett användarkonto vetja.

Allt där inne ska handla om det goda livet, dvs: cigarr-nörderi, diverse drycker, och såklart den sköna oundvikliga lättjan. 🙂

Kostnadsfritt, Facebookidioti-fritt, och allmänt vuxet.

Ett nytt socialt nätverk light. Typ..

-Välkommen.

På Smarrigt.nu har jag dessutom lagt upp ett par fiffiga manualer, eller tips & trix kanske man ska säga. Dessa är:

Kalibrera din hygrometer enkelt på rätt sätt.

Hur håller jag en bra luftfuktighet i min humidor?

Varför gillar jag Boveda-påsar så mycket?

En smart digital hygrometer

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies. mer information

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till ”tillåt cookies” för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar ”Godkänn” nedan så samtycker du till detta.

Stäng